Friday , 22 August 2014

My Tuppy Story

[Video] Tupperware Malaysia Pakej Keahlian RM 280 Treasure Box

Tupperware RM 280

Jika anda berminat menjadi ahli Tupperware, daftarlah menjadi ahli dengan keahlian RM 280 Treasure Box, bukan sahaja anda boleh jimat banyak malah dapat pelbagai set Tupperware untuk koleksi anda atau boleh dijual semula. Jom tonton apakah kelebihan menjadi ahli Tupperware Brands Malaysia RM 280 Treasure Box ┬áni. Kalau tak dapat main video ni, boleh terus pergi ke laman youtube disini. ... Read More »

[Video] Tupperware Allegra Set & Lavender Set

Allegra Serving Centre

Ini video demonstrasi Ira yang pertama tentang Tupperware tentang item paling hot dalam Katalog Tupperware January 2014, kalau anda nak tahu Purple Tupperware Allegra Set ni guna untuk apa, jom kita layan jap video kat bawah ni. Senang je, klik je play kat tengah tu. Kalau tak dapat main video ni, boleh terus pergi ke laman youtube disini. Nak order ... Read More »

Latest Posts